Fauteuils
Een fauteuil is een meubel om tot rust te komen na een drukke dag. Er zijn fauteuils in vele soorten, maten en kleuren. Iedereen heeft zijn eigen wensen als het gaat om zitcomfort, functionaliteit en uitstraling. Of het nu gaat om een geheel in te stellen relax fauteuil met eventueel een voetenbank of om een klein luchtig fauteuiltje voor een compacte ruimte, bij Stroot Interieur helpen wij u graag bij het zoeken naar de voor u perfecte fauteuil. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. www.kff.de, www.jessdesign, www.conform.se en www.hay.dk.
 
Banken
Een bank is een meubel om te relaxen, om even tot rust te komen na een lange drukke dag. Bij Stroot Interieur vindt u banken in alle soorten en maten:

  • 2-zits tot 4-zits banken
  • hoekbanken
  • banken met chaise lounge elementen
  • dormeuses
  • elementenbanken.
  • loungebanken

Wij beschikken over een zeer uitgebreide keuze aan meubelbekleding zowel in stof als leer die er voor zorgen dat de bank geheel naar smaak en wens uit te kiezen is.
Kom gerust eens langs om te kijken naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag en denken altijd met u mee.

Eetkamerstoelen
Houdt u er van om heerlijk na te tafelen? Dan is het zeer belangrijk dat uw eetkamerstoel een goed zitcomfort heeft. Bij Stroot Interieur hebben wij diverse modellen met ieder een eigen zitcomfort en uitstraling. Of het nu gaat om een armstoel, een stoel met wielen, een stoel in leer of stof, een stoel met een slede frame, een luchtig model of een riantere variant, deze mogelijkheden zijn allen te realiseren. Voor ieder wat wils. Kom eens langs en probeer onze eetkamerstoelen uit. En vindt uw gewenste eetkamerstoel.
 
Meubelbekleding
Voor zowel uw nieuw uitgekozen meubelstuk als de (her)stoffering van uw meubelen kunt u bij Stroot Interieur kiezen uit een breed assortiment fraaie en duurzame meubelstoffen (en uiteraard ook leer). Denkt u er aan om een bestaand meubelstuk opnieuw te laten stofferen, zodat deze weer als nieuw oogt? Dan kunt u ook bij Stroot Interieur terecht. Wij helpen u graag verder.