Van idee naar uitvoering
De basis van elk interieuradvies is een of meerdere gesprekken met u en een goede analyse
van uw eisen en wensen en de ruimte(n) waar het om gaat. Dan gaan we voor u aan de slag. Een aantal eerste ideeën en gedachten krijgen vorm in een schets. Uw krijgt een eerste indruk van kleuren, materialen, indeling, meubelen en stoffering. Uw interieur krijgt langzaam vorm...

Samen met u worden dan definitieve keuzes gemaakt en kan de uitvoering beginnen. Wij staan u bij met raad en daad als er bouwkundige aanpassingen nodig zijn, we “briefen” de schilder als u dat wilt en helpen u verder met de daadwerkelijke realisatie van uw nieuwe interieur. Ook het stofferen kunt u in onze vertrouwde handen leggen en vanzelfsprekend komen wij uw nieuwe meubilair bij u monteren en afstellen.

Werkwijze
Samen met u ga ik aan de slag om uw leef- of werkomgeving naar uw smaak in te richten.
Ik help u met een passend advies voor indeling, kleur, materiaalgebruik, verlichting en andere interieurbepalende elementen. Daarbij komt de rijke ervaring van Stroot Interieur als inrichter goed van pas en leidt dikwijls tot verrassende oplossingen met stoffen, tapijt, verlichting en meubelen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers, zodat wij u kunnen bijstaan met elke ruimte in uw huis of bedrijf: keuken, badkamer, vergaderzaal of directiekamer. Dus: nieuwbouw of verbouwing, verhuizing of herinrichting; ik kan u compleet bijstaan en desgewenst ook de totale regie op me nemen. Belt u gerust eens voor een (vrijblijvende) afspraak of kom langs in de winkel.