Sander Stroot
Aangenaam kennis met u te maken. Mijn naam is Sander Stroot, geboren in 1973 in Ootmarsum en van beroep interieurarchitect. Na MTS hout- en meubileringscollege te Rotterdam, ben ik afgestudeerd als interieurarchitect aan de kunstacademie te Utrecht. Daarna heb ik bij verschillende, gerenomeerde interieurzaken gewerkt, maar ook bij een architectenbureau gespecialiseerd in op maat gemaakt totaalinrichtingen. In 1999 koos ik bij mijn ouders in de zaak voor het ondernemerschap. In die rol kan ik, samen met u als klant, optimaal werken aan datgene wat ik het liefst doe: mooie, harmonische interieurs ontwerpen en gestalte geven. Mijn werkzaamheden voor u kunnen o.a. zijn: 

  • een schetsontwerp met verschillenden mogelijkheden en uitgangspunten
  • kleuradvies
  • inrichtingsadvies
  • materiaaladvies
  • verlichtingsplan
  • badkamer
  • keuken
  • kantoor/bedrijfsruimte
  • representatieve ruimten/recepties
  • projectbegeleiding bij interieurveranderingen

Werkwijze
Samen met u ga ik aan de slag om uw leef- of werkomgeving naar uw smaak in te richten.
Ik help u met een passend advies voor indeling, kleur, materiaalgebruik, verlichting en andere interieurbepalende elementen. Daarbij komt de rijke ervaring van Stroot Interieur als inrichter goed van pas en leidt dikwijls tot verrassende oplossingen met stoffen, tapijt, verlichting en meubelen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers, zodat wij u kunnen bijstaan met elke ruimte in uw huis of bedrijf: keuken, badkamer, vergaderzaal of directiekamer. Dus: nieuwbouw of verbouwing, verhuizing of herinrichting; ik kan u compleet bijstaan en desgewenst ook de totale regie op me nemen. Belt u gerust eens voor een (vrijblijvende) afspraak of kom langs in de winkel. 

Over Stroot
In 1932 betrok Hendrik Stroot, beroep koopman, een winkelpand aan de Schildstraat in Ootmarsum. Hij verkocht er kleding, stoffen en aanverwante artikelen. In 1948 verhuisde dit bedrijf naar het huidige pand aan de Grotestraat 3. Na het overlijden van Hendrik Stroot in 1965 zetten zijn zonen, Jos Stroot en Wim Stroot, het bedrijf voort. In 1971 splitsten zij hun activiteiten; Wim ging op de Grotestraat 1 verder met kleding, terwijl Jos verder ging als “Jos Stroot Interieurverzorging”, een hoogwaardige interieurwinkel met een hoogwaardig en gespecialiseerd assortiment. In 1976 legde een felle brand het winkelpand in as; in 1977 was het pand echter weer opgebouwd in de typische stijl van het Ootmarsumse centrum. Van een plaatselijke woninginrichter is Stroot dan al uitgegroeid tot een interieurspecialist met klanten in de hele regio en ver daarbuiten. Sander Stroot, zoon van Jos, komt in 1999 in het bedrijf als interieurarchitect. Vanaf dat moment heet het bedrijf “Stroot Interieur” met het kenmerkende koperkleurige logo.